Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Sárga lombú fák

A növényválasztás egyik fontos szempontja a szín, ami még nagyobb jelentőséget kap, ha egy nagyobb termetű díszfáról van szó, hiszen ugyanaz az árnyalat sokkal meghatározóbb, fajsúlyosabb, ha egy egész lombkoronáról van szó, nem pedig csak egy ágyásnyi, alacsony virágról!

Kertészetem jelen menüpontjában az igencsak látványos, és messziről feltűnő sárga lombozatú fáimat gyűjtöttem össze, hogy amennyiben Ön kedveli ezt a színt, egy helyről, a gondosan összegyűjtött sárga lombú díszfa fajok közül tudjon válogatni!

 

Sárga levelű fák a Megyeri kertészetből!

 

A sárgát hiába tartják az irigység szimbólumának, sokkal inkább idézi a Napot, az éltető fényt, a nyári vidámságot! Egy sárga lombú fa a kert jól belátható, vagy központi helyére telepítve ezt az atmoszférát fogja sugározni, a háziak vagy a betérő vendégek így önkéntelenül kellemesen, otthonosan fogják érezni magukat.

Az élénk, feltűnő sárga lombozat kiváló színösszeállításokhoz, kompozíciókhoz nyújt alapot, így ha Ön szívesen élné ki kreatív hajlamait a kertben, például érdekes színvariációk kialakításával, mindenképp szüksége lesz sárga lombozatú fára! 

Rendezés: