Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Sárga lombú fák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Kertészeti webáruházamban széles választékban talál sárga lombú díszfákat! A kiválasztott csemetéket országosan kiszállítom, egészen az Ön kertkapujáig!

A növényválasztás egyik fontos szempontja a szín, ami még nagyobb jelentőséget kap, ha egy nagyobb termetű díszfáról van szó, hiszen ugyanaz az árnyalat sokkal meghatározóbb, fajsúlyosabb, ha egy egész lombkoronáról van szó, nem pedig csak egy ágyásnyi, alacsony virágról. A díszfák esetében különösen fontos az előrelátás, hiszen a most még csenevész csemete pár év múlva terebélyes fává növekedhet, akkor pedig lombkoronája színével uralni fogja a kertet vagy éppen az utcafrontot. Kertészetem ezen menüpontjában a sárga lombozatú fákat gyűjtöttem össze, hogy amennyiben Ön kedveli ezt a színt, egy helyről, a gondosan összegyűjtött sárga lombú díszfa fajok közül tudjon válogatni!

sárga levelű fák a Megyeri kertészetből!

A sárgát hiába tartják az irigység szimbólumának, sokkal inkább idézi a Napot, az éltető fényt, a nyári vidámságot, így ehhez a színhez csupa kellemes, vidám hangulat társul. Egy sárga lombú fa a kert jól belátható, vagy központi helyére telepítve ezt az atmoszférát fogja sugározni, a háziak vagy a betérő vendégek így önkéntelenül kellemesen, otthonosan fogják érezni magukat. Az élénk, feltűnő sárga lombozat emellett kiváló színösszeállításokhoz nyújt alapot, így ha Ön szívesen kreatívkodna érdekes színvariációk kialakításával, mindenképp szüksége lesz sárga lombozatú fára! Az ilyen díszfák köre széles, lejjebb görgetve megtekintheti a teljes kínálatot, de ha kapaszkodót keres, hadd ajánljam Önnek a kedvenceimet a kategóriából, többek közt a levélformája miatt is izgalmas sárga levelű törpe japán juhart, a csíkozott sárgatarka somot, vagy éppen az utcafrontra is ideális gömb kőrist!

Rendezés: