Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Tűztövis-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Vásároljon kertészetemből sövénynek is alkalmas tűztövist! Gazdag fajtaválasztékkal, országos kiszállítással állok rendelkezésére!

A tűztövis egy méltán népszerű cserjeféle, melynek felhasználhatósági köre roppant széles. Utcafronti, közterületi ültetés esetén strapabíró, időtálló, és látványos dísznövény, kertekben pedig látványos szoliternövény, vagy hatékony védelmi célú sövény válhat belőle. A tűztövis egy 2-3 méter magasra megnövő sűrű ágrendszerű, szúrós cserje, mely kifejlett korában áthatolhatatlan, hatékony védelmet nyújtó védvonal a kerítés vagy a telekhatár mellett. Természetesen szépségével is dekorálja a kertet, fényes, egész évben zöld levelei csodás hátteret adnak, változattól függően piros, narancsos, vagy sárga bogyótermése pedig ősztől a tél végéig biztosítja színes, izgalmas megjelenést!

A tűztövis az Ön kertjében is jó szolgálatot fog tenni, esztétikus megjelenésével és praktikumával a kert egyik alapvető növénye lehet. A tűztövis ültetése szinte gyermekjáték, nevelése pedig igazán egyszerű feladat, nem ró speciális teendőket tulajdonosára. A kertészetemből megrendelhető tűztövis töveket azonnal ültethető állapotban szállítom ki, ráadásul Ön több színváltozat közül is választhat, lejjebb görgetve máris megtekintheti a kínálatot!

Rendezés: