Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Goji bogyó kínálatunk

A goji bogyó az elmúlt években a reformétkezésben és természetgyógyászatban komoly hírnévre tett szert, ami nem csoda, hiszen Kínában már réges-régen felhasználják a goji bokor gyümölcsét gyógyászati, egészségmegőrző célokra. Ez a nagyra értékelt növény a hazai kertekben is problémamentesen nevelhető, így akár saját bokrunkról is betakaríthatjuk a goji bogyókat! A goji bokor nem csupán a termése miatt érdekes, sűrű ágrendszere miatt akár sövény is nevelhető belőle, de szoliternövényként is dekoratívan mutathat a kert központi részén, így aki csak egy érdekes megjelenésű, ritkán látható kerti növényt szeretne, a goji bogyóban remek partnerre találhat! A goji tetszetős, apró, lila virágai májustól folyamatosan díszítenek, a bogyók augusztus és október között érnek be.

Goji bogyó termése

A goji bokor nevelése és gondozása kimondottan egyszerű, kezdő hobbikertészek is biztosan sikert érhetnek el vele! A talaj iránt igénytelen növény, napos helyen érzi magát a legjobban, öntözést pedig alig igényel! A kártevőkkel szemben ellenálló, betegségek jellemzően nem támadják, gondozási feladatai közül egyedül a ritkító metszés számottevő. Kertészetemben a goji bogyó több változatát is megtalálhatja, válogasson kínálatomban.

Rendezés: