Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Goji bogyó kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másoperc

Ön is szeretne kertjében goji bogyót nevelni? Rendelje meg kertészetemből ezt az egzotikus gyümölcstermőt, melyet kertkapujáig kiszállítok!

A goji bogyó az elmúlt években a reformétkezésben és természetgyógyászatban komoly hírnévre tett szert, ami nem csoda, hiszen Kínában már réges-régen felhasználják a goji bokor gyümölcsét gyógyászati, egészségmegőrző célokra. Azt talán kevesen tudják, hogy ez a nagyra értékelt növény a hazai kertekben is problémamentesen nevelehtő, így akár saját bokrunkról is betakaríthatjuk a goji bogyókat!  A goji bokor nem csupán a termése miatt érdekes, sűrű ágrendszere miatt akár sövény is nevelhető belőle, de szoliternövényként is dekoratívan mutathat a kert központi részén, így aki csak egy érdekes megjelenésű, ritkán látható kerti növényt szeretne, a goji bogyóban remek partnerre találhat!  A goji tetszetős, apró, lila virágai májustól folyamatosan díszítenek, a bogyók augusztus és október között érnek be.

Goji bogyó rendelése a Megyeri kertészetből

A goji bokor nevelése és gondozása kimondottan egyszerű, kezdő hobbikertészek is biztosan sikert érhetnek el vele!  A talaj iránt igénytelen növény, napos helyen érzi magát a legjobban, öntözést pedig alig igényel! A kártevőkkel szemben ellenálló, betegségek jellemzően nem támadják, gondozási feladatai közül egyedül a ritkító metszés számottevő. Kertészetemben a goji bogyó több változatát is megtalálhatja, például az édesebb ízvilágú "Sweet Lifeberry" vagy a nagyobb bogyókat termő "New Big" típusokat.

Tipp: a goji bogyó ültetéséhez használjon  Dolce Vital földkeveréket, mely biztosítja a növény számára a tápanyagellátást, és az erőteljes növekedést!

Rendezés: