Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Goji bogyó kínálatunk

Kínában már évszázadok, sőt, évezredek óta használják a goji bokor gyümölcsét gyógyászati, egészségmegőrző célokra. Ez a nagyra értékelt növény a hazai kertekben is problémamentesen nevelhető, így Ön akár saját bokorjáról is betakaríthatja a bogyókat!

A goji bokor nem csupán a termése miatt érdekes, sűrű ágrendszere miatt sövény is nevelhető belőle, de szoliternövényként is dekoratívan mutat majd kertje központi részén. A goji tetszetős, apró, lila virágai májustól folyamatosan díszítenek, a bogyók pedig augusztus és október között érnek be.

 

Goji növény rendelhető kertészetemből!

 

A goji bokor nevelése és gondozása kimondottan egyszerű, kezdő hobbikertészek is biztosan sikert érhetnek el vele! A talaj iránt igénytelen növény, napos helyen érzi magát a legjobban, öntözést pedig alig igényel! A kártevőkkel szemben ellenálló, metszési feladatai nem számottevőek.

Kertészetemben a goji bogyó több változatát is megtalálhatja, válogasson a kínálatból, a megrendelt növényeket pedig a rendelést követően az ország egész területén kiszállítom Önnek!.

Rendezés: