Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Mogyoró kínálatunk

Bár a héjas gyümölcsök egyik örök kedvence a mogyoró, azt viszont kevesebben tudják, hogy ez a gyümölcstermő hazánkban is sikerrel termeszthető sőt, a mogyoró kifejezetten kedveli mind a magyar klímát, mind az itteni talajtípusokat!

A mogyoró szinte minden szempontból hálás kerti lakó, kevés gondozást kíván, metszése nem bonyolult, terméshozama bőséges, külalakja pedig dús bokros cserje, így üde színfolt lehet az Ön birtokán is!

Kertészetem kínálatában mogyoróváltozatok széles választékát találja, így választhatja az erőteljes növekedésű Bollwilleri csoda mogyorót, a tetszetős megjelenésű Cosford mogyorót, vagy éppen a dísznövényként is helytálló csavart mogyorót!

Érdekesség, hogy a mogyorófák élettartama jellemzően a húsz évet is meghaladhatja, ezért a mogyoró ültetése hosszútávú befektetés! Amennyiben egy ízletes terméssel kecsegtető, esztétikus, kis helyigényű gyümölcstermőt keres, válogasson kertészetem mogyoró kínálatából!

Rendezés: