Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Ostorfa ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből ostorfát! A kiválasztott facsemetét szakszerűen, saját teherautómmal szállítom ki az Ön otthonába!

Kerti fa ültetésénél rengeteg figyelembe vehető szempont létezik a fa méretétől kezdve annak virágszínéig bezárólag, az utcai fák esetében azonban mások a hangsúlyok. Az ideális utcafronti, vagy parkba való fa fő ismérvei a nagy ellenállóképesség, az alacsony vízigény, a betegségekre való hajlam hiánya. Ezek a tulajdonságok egyesülnek a nyugati ostorfában, mely nem véletlen az egyik legkedveltebb utcai, városi fa. Kifejezetten jól tolerálja a szennyezett, urbánus levegőt, kifejlett korában alig szorul öntözésre, betegségei pedig nem számottevőek, vagy nevelése könnyű, díszítőértéke pedig magas.

ostorfa vásárlás a Megyeri kertészetből

Válassza Ön is a nyugati ostorfát, ha utcai, utcafronti, vagy parkba való fát keres, kertészetemben ráadásul többféle méretű előnevelt példány közül választhat, amennyiben például az azonnali magas díszítőérték a fontos Önnek, rendelje meg a koros, akár két méter magas ostorfa csemetét!

Tipp: az ostorfa nem virágaztával, hanem inkább lilás színű bogyótermésével díszít, melyet a madarak is nagyon kedvelnek!

Rendezés: