Termékek Menü
0

Különleges leanderek

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből különleges leander fajtákat! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

Van-e szebb dísznövény a leandernél? Talán igen, de a leander nem csupán káprázatosan dekoratív, hanem sudár termetével, gazdag virágzatával, feltűnő megjelenésével, és nem utolsó sorban könnyű kezelhetőségével emelkedik ki a pompás, átlagon felüli esztétikummal rendelkező dísznövények közül! A leander hamisítatlan mediterrán hangulatot csempész a kertbe, emellett remekül tartható balkonokon, teraszokon is, így a társasházban, városban élőknek sem kell lemondaniuk a görög tengerpartokat idéző növénydíszről!

Leander vásárlás a Megyeri kertészetben

A leanderek nagy családjából kertészetem kínálatában szinte minden általános és érdekesebb fajtát megtalál. Ebben a menüpontban a különleges leandereket gyűjtöttem össze Önnek, hogy amennyiben az alapváltozatokat már ismre és szereti, akkor választhasson az extravagánsabb, egyedi tulajdonságokkal bíró leanderek közül is! Ajánlom figyelmébe az Atlas télálló rózsaszín leandert, melynek egyedülálló tulajdonsága, hogy akár -16 Celsius fokig is télálló, így akár átteleltethető a kertben, vagy a balkonon is!

Rendezés: