Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Extra méretű koros díszfa ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Vásároljon kertészetemből extra méretű, koros, előnevelt fákat! Faiskolámban számos izgalmas, csodaszép koros díszfát talál!

Biztos Ön is elgondolkodott azon, hogy a frissen elültetett kis facsemetéknek több év, adott esetben egy évtized is szükséges ahhoz, hogy elnyerjék valóban dekoratív formájukat. A fiatal csemeték kisméretűek, törzsük vékony, levélzetük pedig alig akad, így az első években esztétikai értékük alacsony. Természetesen izgalmas dolog egészen az ifjúkorától nevelni egy fát, de aki szeretné, ha újonnan vásárolt díszfája rögtön az ültetést követően már mutatós, méretes lenne, az mindenképp az extra méretű, koros csemetéket válassza faiskolám kínálatából!

koros facsemete eladó

Mik az extra méretű koros csemeték előnyei?

- magasságuk a 2-3 métert is elérheti

- törzskörméretük a 20-30 centiméter is lehet

- ültetés után azonnal díszes, látványos faként pompáznak az Ön kertjében

- lombkoronájuk hamar terebélyes lesz, már az ültetés évében zölden fog díszleni

- a kert képe rögtön kész állapotú lesz, mintha már sok éve gondozta volna fáit

Az extra méretű koros díszfák ára magasabb, mint az átlagos facsemetéké, ugyanakkor választásukkal Ön több évnyi fárasztó és költséges fanevelést ugorhat át, vagyis összességében anyagilag sem jön ki rosszabbul!

A nagyméretű, súlyos, extra méretű facsemeték kiszállítása egyedi módon történik, melyről IDE KATTINTVA tájékozódhat!

Kertészetemből nagy választékban rendelhet extra méretű, koros facsemetéket, melyeket minden olyan területre ajánlok, ahol valamilyen okból fontos, hogy a frissen telepített fák azonnal díszesek és nagyméretűek legyenek!

A választék megtekintéséhez görgessen lejjebb!

Rendezés: