Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Orbáncfű-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből orbáncfüvet! Az orbáncfű többféle izgalmas változatát kínálom kertbarát vásárlóimnak!

Az orbáncfű kertészetemben kapható változatai jellemzően 20-50 centiméter magasra nőnek, de akad a kínálatban 80-100 centiméteresre cseperedő típus is, tehát kompakt, szinte bárhol bevethető cserjeféléről van szó. Az orbáncfű kiváló talajtakaró növény, a gyepmentes területek elfedésére remek választás, és a rézsűk megkötésére is alkalmas.

Az orbáncfű minden olyan helyen jól mutat, ami nincs aktív használatban, a telepítéssel ezek a területek kevés gondozást követelő, problémamentesen nevelhető, mégis díszes növénnyel kerülhetnek beültetésre. Ültetése ajánlott parlagi, félreeső kertrészekre, utcára néző előkertekbe, társasházi belső udvarokra, és utcai földsávokba!

Orbáncfű vásárlás a megyeri kertészetből!

Az orbáncfű a talajra nem igazán érzékeny, kedveli a tápanyagban gazdag, nem túl száraz közeget. A napos, félárnyékos részeken fejlődik a leggyorsabban, a gazdag virágzáshoz sok napfényre van szüksége. Ez a díszcserje teljesen télálló, gondozása kimerül az öntözésben, betegségei alig ismertek, összességében jó értelemben véve igénytelen növény, így valóban ideális olyan helyekre, melyeket Ön nem használ, ritkábban látogat.

Ajánlom Önnek az orbáncfüvet, ha szeretne valamilyen mutatós növénydíszt a kertjébe, előkertjébe, vagy akár az utcafrontjára, de a gondozással nem kíván sok időt eltölteni. Kertészeti webáruházamban az orbáncfű többféle szín-, és méretváltozatát megtalálja, a kínálat megtekintéséhez görgessen lejjebb!

Rendezés: