Termékek Menü
0

Leander

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc
 
Rendeljen csodálatos leandereket online kertészetemből! A kiválasztott leandereket szakszerűen kiszállítom az Ön otthonába!
 
A leander világszerte az egyik legkedveltebb virágos növény, milliók szívét hódította már el ez az átlagon felüli szépséggel bíró mediterrán dísznövény. A leanderrel a déli vidékek napsütéses, felhőtlen, tengerparti hangulata költözhet az Ön kertjébe, teraszára, vagy erkélyére. A leander tartása, gondozása kifejezetten egyszerű, így kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlható, ápolási feladatai kisszámúak és hamar elsajátíthatóak! 
 
leander vásárlás
 
Kertészetemben számtalan leander változatot megtalál, így például Ön választhatja a tisztaságot sugárzó hófehér virágú leandert, a feminim rózsaszín változatot, de akár sárga, vagy sötétbordó színvariációkat is rendelhet! Nem csupán szín szerint oszlik meg a választék, a szellősebb leander bokrokat kedvelőknek a szimpla virágú, míg a dúsabb, tömöttebb bokrok híveinek a teltvirágú leanderek állnak rendelkezésükre!
 
Tipp: a különböző virágszínű leanderváltozatok harmonikus társításával egyedi, csak az Ön kertjére jellemző látványvilágot hozhat létre!
Rendezés: