Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Extra méretű koros díszcserje ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Vásároljon kertészetemből extra méretű koros díszcserjéket! Gazdag választékkal, folyamatosan bővülő kínálattal és országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésre!

Díszcserje vásárláskor kardinális kérdés, hogy kifejlett korában mekkora lesz majd az adott növény, sokan pedig már eleve a cserje felnőttkori méretével számolnak, mikor kertjük látképét tervezik. A teljes kifejlettség eléréséhez azonban nem ritkán hosszú évek kellenek, így a kezdeti időszakban a növény bizony kisebb és kevésbé látványos lesz. Ezt a problémát lehet áthidalni az extra méretű koros díszcserjékkel! Ezek a dísznövények hosszú előnevelés után, közel teljesen kifejlett állapotukban vásárolhatóak meg, így választásukkal sok évnyi cserjenevelést lehet egy huszáros vágással átugrani!

Koros, előnevelt díszcserjék a Megyeri kertészetben!

Extra méretű koros díszcserjéimet akkor ajánlom Önnek, ha valamilyen okból lényeges, hogy a cserje rögtön az ültetés után szinte teljes dekorációs értékében tündököljön! Újépítésű házak üres kertjeinek beültetésekor, növénytelen utcafrontok betelepítésekor, jelentősebb növényszanálás utáni újratelepítéskor, és sok más hasonló esetben aranyat érnek ezek a koros, kifejlett, magas díszítőértékű növények, melyekkel egycsapásra „kész” látványvilág érhető el. Noha az extra koros cserjék ára első pillantásra magasnak tűnhet, ne feledje, hogy ezekkel a növényekkel adott esetben 3-4-5 évnyi növényápolást ugorhat át! Lejjebb görgetve máris megtekintheti a kínálatot és leadhatja rendelését!