Termékek Menü
0

Tavasszal virágzó évelők

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Rajong a színes, látványos virágokért? Válogasson tavasszal virágzó évelő virágaim közül, hogy az új évszakot csodás, színpompás kerttel köszönthesse!

A tavasz legtöbbünk kedvenc évszaka, hiszen a természet ilyenkor ébredezik téli álmából, és a mi hangulatunkra, életkedvünkre is pozitív hatással vannak a tavaszi napok. Természetes az igény, hogy ezekben a hetekben, hónapokban a télen olyan nagyon hiányzó színes, bájos, mutatós virágokkal vegyük körül magunkat. Ha Ön is szeretné teljes egészében átélni a tavasz szépségeit, ültessen tavasszal virágzó évelőket, melyek a kertbe is elhozzák a kikelet csodáját! Kertészetem kínálatában tavasszal virágzó évelők gazdag és széles választékát találja, melyekből fantáziadús, változatos, és persze színpompás virágágyásokat alakíthat ki! Ajánlom figyelmébe többek közt a szűziesen fehér szellőrózsát, a messziről virító lángvirágot, a játékos kökörcsint, vagy az igazán különleges megjelenésű veronikát! Ne feledje, az elültetett évelők jövőre is kihajtanak, így hatásuk hosszútávú!

A tavasszal virágzó évelők felhasználása igazán széleskörű, kerülhetnek az utcafrontra, vagy az előkertbe, hogy a külvilág felé is hirdessék a tavasz eljövetelét, szegélyezhetik a kerti utat, hogy a betérőket kápráztassák el, valamint változatos méretű és alakú virágágyások is benépesíthetőek szín szerint csoportosított virágokkal, hogy dús, erőteljes hatást adjanak. 

Tipp: a tavasszal virágzó évelőket sose a kert félreeső részeire telepítsük, legyenek mindig szem élőtt, hiszen így érvényesülhet dekorációs értékük!

Rendezés: