Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Vetőmag kínálatunk

A konyhakerti növénytermesztés egyre divatosabb a modern díszkertekben is, hiszen a haszonnövények alig maradnak el esztétikumban az átlagosabb dísznövényektől, nevelésükkel pedig ellenőrzött hátterű, adott esetben vegyszermentes, bio zöldséghez juthat a család.

A kiskerti veteményezést akár egy pár négyzetméternyi területen is ki lehet próbálni, nem kell rögtön az egész kertet termelésre átállítani. A zöldségek ápolása nem csak ehető haszonnal kecsegtet, de egyben kellemes, produktív elfoglaltság, hobbi is!

Vetőmagok gazdag választéka a Megyeri kertészetben!

 

A sikeres zöldségtermesztéshez az egyik legfontosabb hozzávaló a minőségi vetőanyag, vetőmaghogy a konyhakerti termesztés ne csak eredményes, de sikerélményben gazdag, pozitív elfoglaltság lehessen!

Kertészeti webáruházam ezen menüpontjában éppen ezt kínálom Önnek, a folyamatosan bővülő kínálatban kizárólag magas minőségi kategóriába tartozó, bő hozamot ígérő, a betegségekkel szemben ellenálló vetőmagot, vetőanyagot kínálok Önnek!