Termékek Menü
0

Fenyőkéreg

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 ásodperc

Vásároljon kertészetemből sokoldalúan felhasználható fenyőkéreg mulcsot, hogy kertje, virágágyásai, vagy dézsás növényei szebbek, gyommentesek, ápoltak lehessenek!

Akár praktikus célokról, akár dekorációról van szó, nincs olyan kert, mely nélkülözhetné a jó minőségű, mutatós fenyőkéreg mulcsot. A mulcsanyag hatékonyan óvja meg a talajt az elgazosodástól, a legalább 5 centiméter vastagságban kihelyezett fenyőkéreg réteg egyszerűen nem engedi a felszínre jutni a gyomokat. A fenyőkéreg takarás ugyanakkor a talaj hőháztartására is jótékony hatással van, és segít megtartani a közeg nedvességtartalmát. Az előnyöknek itt nincs végük a fenyőkéreg mulcs megakadályozza a zavaró por felszállását, vagy éppen a sáros felületek kialakulását. A fenyőkéreg a szobai, vagy balkonon nevelt cserepes, dézsás növényeknél is bevethető, sőt, a szépen gondozott utcafronti ágyásoknál sem nélkülözhető! A fenyőkéreggel beterített terület nem csupán a növényeknek hasznos, egyben ápolt, gondozott látványt nyújt,adott esetben pusztán esztétikai okokból, vagyis díszítésként is alkalmazható, például kerti utak mentén, holtterek kitöltésére, az emelt ágyásokban, vagy éppen a temetői síroknál. 

A fenyőkéreg olyan fontos kellék, mely egyszerre javít a kert képén, látványán, és nagyban hozzájárul a kerti növények egészségéhez, gondtalan fejlődéséhez. Kertészetem kínálatában több méretben talál fenyőkéreg mulcsot, így kiválaszthatja a céljának legmegfelelőbb fenyőkéreg típust!

Tipp: a fenyőkéreg mulcs a cserjefélék, tuják, fenyők törzse köré kiszórva különösen esztétikus látványt nyújt majd!

Rendezés: