Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Szilva kínálatunk

A szilva hazánkban igazi klasszikusnak számít, szinte mindenhol találkozhatunk vele, ami nem véletlen! Népszerűségének egyik oka, hogy környezetére nem túl igényes, és a mi klímánkon jól érzi magát. A másik ok, hogy egy igazán ízletes gyümölcsről beszélünk, melyet már régóta előszeretettel fogyasztunk!

A szilva amellett, hogy nagyon finom, kimondottan egészséges, magas vitamintartalmú, sőt, gyógyhatású gyümölcs, mely többek közt segíti a bélműködést, élettani hatásai kiválóak. Frissen fogyasztva a legtáplálóbb, de számos ínycsiklandó recept alapanyagául is szolgál.

 

 

A szilvát bármely kertben érdemes termeszteni, hiszen már a minimális gondozást is meghálálja, nevelése nem jelent nagy kihívást. A betegségek, kártevők elleni növényvédelemről gondoskodva könnyen biztosítható a bőséges termés.

Kertészetemben különösen gazdag fajtaválasztékban talál szilvafa csemetéket, az egyes típusokat pedig többféle kiszerelésben is megrendelheti. Lejjebb görgetve máris megtekintheti a komplett kínálatot!

Rendezés: