Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Extra méretű koros díszfa ajánlataink

Biztos Ön is elgondolkodott azon, hogy a frissen elültetett kis facsemetéknek több év, adott esetben egy évtized is szükséges ahhoz, hogy elnyerjék valóban dekoratív formájukat. A fiatal csemeték kisméretűek, törzsük vékony, levélzetük pedig alig akad, így az első években esztétikai értékük alacsony.

Amennyiben viszont Ön azt szeretné, hogy újonnan vásárolt díszfája rögtön az ültetést követően már mutatós, méretes legyen, ez is megoldható! Ebben az esetben válassza az extra méretű, koros csemetéket válassza faiskolám kínálatából!

 

extra méretű, koros facsemete eladó

 

Az extra méretű, koros csemeték előnyei igen nagyszámúak, többek között magasságuk már a vásárláskor eléri a 2-3 métert, törzskörméretük 20-40 cm is lehet. Az ültetést követően azonnal magas díszítőértékkel rendelkeznek, a kert látványa azonnal kész állapotú lesz. Ezek a fák a hosszú előnevelésnek köszönhetően életerősebbek, ellenállóbbak, mint zsenge, fiatal társaik. 

Az extra méretű koros díszfák ára magasabb, mint az átlagos facsemetéké, ugyanakkor választásukkal Ön több évnyi fárasztó és költséges fanevelést ugorhat át, vagyis összességében anyagilag sem jelent kiemelkedő pluszkiadást!

Rendezés: