Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Madárbirs ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Kertészetemben madárbirs fajták széles választékát találja meg! A megrendelt növényeket szakszerűen, országosan kiszállítom az Ön otthonába!

A madárbirs fajták roppant változatosak, így ha kerti cserjét keres, mindenképpen lapozza át kertészetem kínálatát! A madárbirs lehet örökzöld, vagy lombhullató cserje, így kívánsága szerint akár egész évben dekorálhatja a megfelelő madárbirs változat. Ez a cserjeféle nem csupán élénk lombszíne, egészséges zöldje, vagy apró, de kedves virága miatt közkedvelt, hanem sokan őszi termése miatt is ültetik. A nyár után megjelenő látványos, színes bogyók egész télen a bokrokon maradnak, kiemelkedő esztétikát kölcsönözve a növénynek.

madárbirs fajták a Megyeri kertészetben

Lejjebb görgetve hosszasan válogathat a madárbirs változatok közül, biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő cserjét akkor is ha talajtakaró növényt keres, ha alacsony térelválasztó, vagy magasabb térhatároló sövényt keres, de több fajta szoliterként is elsőrangú. Engedje meg, hogy külön az Ön figyelmébe ajánljam a fehér-tarkalevelű madárbirset, a kompakt fa küllemű magastörzsű változatot, vagy a parlagi területek takarására, rézsűk elfedésére alkalmas terülő madárbirset!

Ne feledje: a madárbirs fajták között biztosan talál olyat, ami éppen az Ön kertjébe illik, ráadásul ezek a növények könnyen nevelhetőek, gondozási, ápolási feladataik kisszámúak! 

Rendezés: