Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Paraméterek

Érési idő: IX. hó – (Szeptember)
Önbeporzó? igen

Hasznos tanácsok videóban.

'Red River' törpe almafa

Ár:
15.590 Ft

Kiszerelés: 9,5 literes kertészeti konténerben
Méret: 30-60 cm magas törzsre oltva
Közeg: tápanyagban gazdag kertészeti földkeverék

Konténeres kiszerelésű, jól begyökeresedett saját nevelésű gyümölcsfáimat egész nyáron és ősszel biztonsággal ültetheti.

Kiszerelés
Konténeres
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

Igazi különlegesség ez az almafajta. Törpe növekedésű, így maximum 150-250 cm magasra nő meg. Akkor is termeszthet almát, ha nincs kertje, csak balkonja, vagy terasza. Ha a 'Red River' törpe almafát választja, kert nélkül sem marad ki a tavaszi almavirágzás, és a saját termesztésű alma szüretelésének élményéből. Megéri, ha többet áldoz a csemete megvásárlására, mivel sok örömöt fog okozni Önnek ez a kis almafa, ezáltal befektetése megtérül. Nemcsak ízletes termésekkel fogja megajándékozni Önt, hanem gyönyörű áprilisi virágzásával is. Nagy méretű cserépben, dézsában is kiválóan nevelhető balkonon, teraszon, de természetesen kiültetheti kis kertjébe is, mint különlegességet.

Öntermékeny fajta. Lédús, zamatos terméseit szeptemberben érleli. A gyümölcsök héja sárga színű, pirosas bemosódással. Kiváló fagytűrő, és betegségekkel szemben is ellenálló. Kedveli a napfényt és a kiegyenlített vízellátást. A tápanyagutánpótlás egyszerűen megoldható tápoldat használatával. Teraszának, balkonjának, kiskertjének csodálatos dísze lesz ez a kis almafa.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!