Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

'Gala' alma

5.990 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Amennyiben elbizonytalanodik a fajta- vagy az alanyválasztásban, bátran kérjen segítséget Tőlünk: 06-1-5-888-555 vagy 06-1-5-888-556.

Védett tartalom
Ár: Kiszerelés: Kosárba
5.990 Ft
Szabadgyökerű
Menny.:
10.990 Ft
Fiatal konténeres csemete
Menny.:
14.990 Ft
Konténeres
Menny.:
18.990 Ft
Koros konténeres - MM106 alanyon
Menny.:

Hasznos tudnivalók

A biztonságos és bőséges termés érdekében porzópár szükséges. Kattintson ide, és válassza ki a fajtához illő porzópárt.

 

A 'Gala' alma egy kiváló ízvilágú, Új-Zélandból származó fajta. Középnagy (130-170 g) termései tetszetősek, héjuk sárga alapszínű, narancsvörös fedőszínnel. A gyümölcsök jellegzetesen aromásak, zamatosak, édesek, harmonikus ízűek. Lédús, ropogós almafajta. Kiválóan alkalmas friss fogyasztásra. Igazi vitamindús, egészséges csemege lehet már nyár végétől kezdődően az asztalon. Ha Ön az édes almát kedveli, jól dönt a 'Gala' alma választásával.

Az almák augusztus végétől, szeptember elejéig szedhetők. Szüret után azonnal fogyaszthatók, nem kell várni utóérésre. Jól tárolható, nem kásásodik. A 'Gala' alma fajta rendszeresen, bőven terem. Bőtermő évben termésritkítással lehet megelőzni, hogy a termés ne aprózódjon el. A fa korán termőre fordul, középerős növekedésű, jól elágazódó, szétterülő koronát nevel.

Porzópárnak alkalmas fajták: 'Elstar', 'Gloster', 'Granny Smith'. 

Paraméterek

Érési idő: VIII. hó – (Augusztus)
Magyarországon érés augusztus vége - szeptember eleje

Videók