Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mabako szerves istállótrágya 20 liter

2.490 Ft
Menny.:db

Ez a tápanyagokban gazdag, univerzálisan felhasználható istállótrágya minden ültetés alapvető kelléke! Legyen szó dísznövényekről, zöldségekről, cserjékről, vagy éppen facsemetékről, a friss telepítés meghálálja, ha tápanyagban gazdag, a gyors növekedést elősegítő közegbe kerül! A Mabako istállótrágya a természetes komposztáló folyamatoknak köszönhetően szagmentesen kerül csomagolásra, használata nem jár kellemetlenségekkel, földszerű, laza állagának köszönhetően pedig egyszerűen adagolható! A 20 literes kiszerelés alkalmas kisebb volumenű ültetésekhez is, több zsák rendelésével pedig praktikusan oszthatja be a mennyiséget!

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
2.290 Ft / db
Védett tartalom
Termék címkék:
komposztált trágya trágya

Hasznos tudnivalók

Ez a termék egy univerzálisan használható, a kertészetemben kapható legtöbb növényem mellé ajánlom. A természetes komposztáló folyamatoknak köszönhetően szagmentesen kerül csomagolásra, így használata közben a szomszédoknak sem kell aggódniuk. Használata közben az ültető gödörben lévő földdel jól keverjük el, figyelve arra, hogy a növény hajszálgyökereivel közvetlenül ne érintkezzen. Növényünk a Mabako istállótrágya használata mellet nem fog más trágyázást igényelni. Ugyanis ez a tápanyagokban gazdag szerves trágya minden alapvető fontosságú tápanyagot biztosít a növény számára. Kapható nagyobb 50 literes kiszerelésben is.

Felhasználható

Nagyobb növények, gyümölcsfák, díszfák ültetéséhez. Zöldségfélékhez és cserjékhez is ajánlom.

A Mabako trágya különböző haszonállatok istállótrágyájából állt össze. Az év bármely szakaszában használható. 

Videók