Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

AGRO Általános virágföld (50 liter)

5.990 Ft
Menny.:db

Univerzális növénytermesztő közeg, amely tartalmazza a növények vitalitását támogató Vitality komplexet, 6 hétre elegendő KRISTALON műtrágyát, aktív humuszt a legtermékenyebb talajrétegből, és alkalmas kerti növények (dísz- és gyümölcstermők, díszfák), valamint dézsában, ágyásokban és melegházakban nevelt növények és zöldségek számára.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

Az AGRO Általános Virágföld egy különleges kertészeti talajkeverék, amely a növények egészséges növekedését és vitalitását támogatja. Vitality komplexet tartalmaz, amely hozzájárul a növények életerejének fenntartásához és javításához. Ezen kívül a talajkeverék 6 hétre elegendő KRISTALON műtrágyát is tartalmaz, amely biztosítja a növények számára a szükséges tápanyagokat a hosszantartó és egészséges növekedés érdekében.

Aktív humuszt is tartalmaz, ami a legtermékenyebb talajréteg, és kiválóan alkalmas a növények tápanyag-ellátására. Ez a talajkeverék különösen ajánlott kerti növények, mint például dísz- és gyümölcsbokrok, fák számára, valamint ideális dézsában és ágyásokban, illetve melegházakban nevelt növények és zöldségek számára is. A termék összetétele optimalizált, hogy elősegítse a növények egészséges fejlődését és virágzását.