Különleges növények

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Extravagáns, ritka növényekre vágyik? Akkor jó helyen jár, kertészetemben megtalálja a legérdekesebb, legritkább növénykülönlegességeket!

Szinte mindannyian a legismertebb, legáltalánosabban hozzáférhető dísznövényekkel kezdjük kerti pályafutásunkat, aztán ahogyan egyre tapasztaltabbak leszünk, annál inkább keressük a különleges, ritka növényfajokat, hogy kertünk igazán egyedi és párját ritkító legyen. Amennyiben Ön is hasonló cipőben jár, akkor épp jó helyen keresgél, mivel ebben a kategóriában a kertészeti termelőknél, hazai kertészetekben, és faiskolai lerakatokban ritkán fellelhető saját nevelésű növényeimet kínálom. Az itt található növények közül több igazi unikumnak számít, melyeket kifejezetten a különlegességekre vágyó kertbarátok kedvéért tartok készleten!

Ha Ön is szeretné elkápráztatni vendégeit, családtagjait, ha szeretne olyan növényeket gondozni, melyek alig találhatóak meg más honi kertekben, akkor válogasson különleges növényeim közül! Vessen egy pillantást például a kínai lilabogyóra, ismerkedjen meg a csavart mogyoróval vagy a narancseperfával, esetleg csodálja meg a vöröslombú bodzát! A teljes kínálatért görgessen lejjebb, és válogasson kedvére!

Tipp: különleges növények ültetésével a kert teljesen személyre szabható, egyedivé varázsolható!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ILLATOS FENYŐFA: LUC FENYŐ KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.