Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Lonicera japonica 'Chinensis' – Illatos fehér virágú lonc

Ár:
2.990 Ft

(ejtsd: lonicéra jáponika)

Szállítási méret: évszaktól függően 40-80 cm magas
Kiszerelés: 3 literes kertészeti konténerben 
Közeg: tőzegtartalmú, tápanyagban dús földkeverék

Egész évben ültethető!

Függőleges felület (kerítés, pergola, apácarács, fal) összefüggő befuttatásához javasolt ültetési távolság: 60-90 cm. Tehát ez azt jelenti, hogy ha Önnek van egy 10 méter hosszú szakasza, amit szeretne befuttatni, akkor Önnek 11-17 db növényt kell elültetnie, 60-90 centiméterenként egymástól.

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
2.790 Ft / db
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Ha Ön a fehér virágú japán loncot választja, akkor egy nagyon dekoratív, szép, és illatos virágú növényre tesz szert. Nyáron virágzó, lombhullató díszcserje. Nagyszerű tulajdonságai és dekorativitása miatt az Ön kertjéből sem hiányozhat ez a növény.

Illatos, fehér virágai sok örömöt okoznak majd. Remekül díszítheti vele a pergolát, kerítést, mivel 3-5 m magasságra is felkúszik. gyors növekedésű.

Félárnyékos, vagy napos helyre telepítse, hogy a legjobban fejlődjön majd a japán lonc a kertben! Leginkább a középkötött vályogtalajokat kedveli, de talajban nem válogatós. Könnyen nevelhető, közepes vízigényű kúszócserje. 1,5 - 2 m távolságra ültesse a töveket! Metszéssel kiválóan alakítható.