Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

AGRO Örökzöld és díszcserje virágföld (50 liter)

6.790 Ft
Menny.:db

Vitality komplexet tartalmaz, amely elősegíti a növények vitalitását és egészséges növekedését. A keverékben 6 hétre elegendő KRISTALON műtrágya is található, amely biztosítja a növények számára a szükséges tápanyagokat. A talajkeverék pH-értéke beállított, így különösen alkalmas díszcserjék, tűlevelű és lomblevelű fák és bokrok ültetéséhez. Az összetétel tőzegből és kiváló minőségű kéreghumuszból áll, tartalmaz alacsony pH-értéket, alaptápanyagokat és nyomelemeket, amelyek elősegítik a növények egészséges fejlődését és gondozását.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

Az AGRO Örökzöld és díszcserje virágföld speciálisan kifejlesztett talajkeverék a Vitality komplexet tartalmazza, ami kulcsfontosságú a növények egészségének és vitalitásának fenntartásában. A Vitality komplex egyedülálló összetételével elősegíti a növények erősödését, ellenálló képességét és élettel teli megjelenését. Ezenfelül a talajkeverék 6 hétre elegendő KRISTALON műtrágyát is tartalmaz, amely biztosítja a növények számára az összes szükséges makro- és mikroelemet a folyamatos és egészséges növekedéshez.

A talajkeverék pH-értéke gondosan beállított, ami lehetővé teszi a különféle díszcserjék, tűlevelű és lomblevelű fák és bokrok, mint például a lucfenyő, tiszafa, boroka, tujafa, valamint a dísznövényként használt juharfák és egyéb növények optimális fejlődését. A megfelelő pH-érték biztosítja, hogy a növények könnyebben fel tudják venni a tápanyagokat, amelyek elengedhetetlenek az egészséges növekedéshez.

Az összetétel magában foglalja a tőzeget és a kiváló minőségű kéreghumuszt, amelyek a talajkeverék alapját képezik. Ezek az anyagok segítik a talaj szerkezetének megőrzését, javítják a vízáteresztő képességét és biztosítják a megfelelő levegőzést a gyökérzónában. Az alacsony pH-érték mellett a talajkeverék tartalmaz alaptápanyagokat és nyomelemeket is, amelyek hozzájárulnak a növények egészséges fejlődéséhez és erősödéséhez.

Ez a talajkeverék ideális választás lehet azok számára, akik különleges igényű növényeket szeretnének nevelni, és fontos számukra a növények egészséges növekedése és látványos megjelenése. A talajkeverék használata lehetővé teszi, hogy a kertészek és a hobbikertészek is profi szinten gondozhassák növényeiket.