Füge

Vásároljon előnevelt, egészséges és ellenálló fügefa csemetét kertészetemből, melyet az ország egész területén kiszállítok az Ön otthonába!

Az aszalt fügét szinte mindenki szereti , azt azonban már kevesebben tudják, hogy a füge a magyar kertekben is könnyen és egyszerűen nevelhető , így akár saját fügefánk terméséből is csemegézhetünk! A füge nem rendelkezik túlzó igényekkel a környezetét tekintve, a talajra nem érzékeny, az átlagos kerti földben szépen növekszik , csupán napsütéses, meleg fekvésű helyet kíván, így lesz nagy hozamú a termés! A füge a kezdő kertbarátoknak is ajánlható, gondozása kimerül a tavaszi metszésben, és a téli takarásban, utóbbira is csak extrém hidegek idején van szükség. Betegségei alig ismertek , növényvédelmi feladatokra várhatóan nem lesz szükség.

A füge nem csupán gyümölcsével, hanem dekoratív megjelenésével is hódít, tetszés szerint törzses fává is nevelhető, vagy éppen terebélyes bokorformára is alakítható. A fügefa ültetését szívből ajánlom azoknak, akik szeretnének túllépni a megszokott gyümölcstermők nevelésén, és szívesen gondoznának egy nagyon esztétikus megjelenésű , egzotikus kerti növényt, melynek gyümölcse ráadásul átlagon felül ízletes. Azt se feledjük, hogy sok különleges, távoli tájakról származó gyümölcsfával szemben a füge kimondottan könnyen és problémamentesen nevelhető!

Tudta-e? A füge gyümölcse július tájékán érik, de kis szerencsével augusztusban, sőt, akár még az ősz első felében is lehet még betakarítani a termésből!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.