Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Piros Clapp' (Starkrimson) körte

Ár:
2.990 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-10

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A biztonságos és bőséges termés érdekében porzópár szükséges. Kattintson ide, és válassza ki a fajtához illő porzópárt.

 

A Clapp kedveltje fajtának egy rügymutációja. Gyümölcse az alapfajta után, augusztus második hetében szedhető. A körték középnagy-, vagy nagyok, szabályos körte alakúak. Héja sima, a teljes felülete élénkpiros. A héj színe stabil. Húsa olvadó, sárgásfehér, kellemesen édes-savas, igen bőlevű. Igen ízletes, erős illattal rendelkezik.

Fája középerős növekedésű, az alapfajtánál valamivel gyengébb. Koronája a termés súlya alatt szétterül. A gyümölcs hamar túlérik, ilyenkor szottyosodik, optimális időpontban szüretelve sem tárolható hosszú ideig. Termőre fordulása középkései, közepesen, de rendszeresen terem. Kései a virágzása, a késő tavaszi fagyok ritkán jelentenek gondot.

Nem öntermékeny, porzásra a következő fajták alkalmasak: Bosc kobak, Conference, Hardenpont.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!