Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Hardenpont' téli vajkörte

Ár:
3.590 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-10

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A biztonságos és bőséges termés érdekében porzópár szükséges. Kattintson ide, és válassza ki a fajtához illő porzópárt.

 

Belgiumból származó, szeptember végén, október elején szüretelhető körtefajta. Gyümölcse széles körte alakú, jellegzetesen szögletes, a csésze felől bordázott, középnagy, vagy nagy (180-220 g). Kocsánya középhosszú, vastag. A gyümölcshéj éretten szalmasárga, a napos oldalon enyhe pirosas mosottság figyelhető meg, középvastag, száraz tapintású.

Héja nyomódásra érzékeny, ami néha csak a tárolás során mutatkozik fekete foltok formájában. Húsa fehér, olvadó, bőlevű, a magház körül kövecses, kellemesen édes-savas ízű.

Fája középerős növekedésű, koronája fiatalon felfelé törő, majd idősebb korban a termés súlya alatt szétterül, szabályos gúla alakot felvéve.

Későn fordul termőre, de igen bőven terem. Hajlamos a rendszertelen terméshozásra. Megfelelő időben szüretelve (október eleje) január-februárig eltárolható. Középkései virágzású.

Gombabetegségekre közepesen érzékeny.

Nem öntermékeny, megporzásra az alábbi fajták alkalmasak: Bosc kobak, Clapp kedveltje, Conference, Vilmos körte.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!