Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Paraméterek

Felnőttkori alak, habitus: oszlopos
Kifejlett magasság: 8-10 m
Telepítési mód: szoliternek
Szín: sötétzöld

Hasznos tanácsok videóban.

Juniperus chinensis 'Keteleeri' - Keskeny kínai jegenyeboróka

Ár:
29.990 Ft

(ejtsd: juniperusz kinenzisz)

Szállítási méret: 100-125 cm magas
Kiszerelésföldlabdás

Ezt a növényt földlabdás kiszerelésben jellemzően tavasszal és ősszel, időjárástól függően (+ 0 C és + 25 C fok között) lehetséges ültetni, ezen időszakokon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben. Ezen időszakokon túl, valamint az év teljes egészében ezt az örökzöldet konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Méret
(földlabdás) 100/125cm
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter
2.690 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez


 

Juniperus chinensis 'Keteleeri'

A Juniperus chinensis 'Keteleeri' boróka fajta gyönyörű sötétzöld színnel rendelkezik. Kifejletten eléri a 8-10 méteres magasságot. Érdekes oszlopos formája nagyon mutatós és szépen illeszkedik növénycsoportokba, de szoliterként is nyugodtan ültethetjük. Legkiemelkedőbb dísze a gyönyörű hamvaskék tobozbogyója. Mérsékelt növekedésű, pikkelylevelei nem szúrnak, télen kissé bebarnulnak, de tavasszal visszanyerik zöld színüket. 1 cm átmérőjű tobozbogyói lilásak, ezzel is növelve a növény díszítőértékét. Nagyon jó szárazság- és várostűrő, ellenálló a pajzstetvekkel szemben is. Inkább napos helyre ültessük.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!