Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Buddleia davidii 'White Profusion' - Fehér nyáriorgona

Ár:
4.990 Ft

(ejtsd: budleja)

Szállítási méret: évszaktól függően 20-90 cm magas
Kiszerelés: 1-3 literes kertészeti konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
4.590 Ft / db
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A fehér nyáriorgona egy erőteljes növekedésű, 2-4 m magasra növő lombhullató díszcserje. Ha nyáron is szeretne virágzó cserjéket kertjébe, kiváló választás az Ön részéről. A fehér nyáriorgona fő díszítő értéke dús, tömött, fehér fürtöket alkotó apró, fehér virágai. A virágok illatosak, és a mézillatú virágok nagyszerű lepke és méhcsalogatók is. A kecses virágzatok elnyílásuk után sem barnulnak. Levelei 10-20 cm hosszúságúak, lándzsásak, méregzöldek.

Júliustól októberig folyamatosan virágzik. A hajtások télen visszafagyhatnak, melyeket tavasszal vissza kell metszeni. A tavaszi metszés a bő virágzást is elősegíti. Kimondottan fény és melegigényes növény. A középkötött, jó tápanyagellátású talajokat kedveli. Gyönyörűen mutat szoliterként egy napfényes, pázsitos kertrészen, de kiváló kerítések mellé csoportosan ültetve is. A látvány szépségét fokozhatja, ha pl. más virágszínű nyáriorgona fajtákkal társítva telepíti.

Hasznos olvasnivalók:

Útmutató a nyáriorgona gondozásához