Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kert a bérház mellett

2017. 05. 28. 20:38:00

Hadd mutassak meg Önnek egy példaértékű utcafrontot! Ez a bérház , mint sok másik, nem rendelkezik saját lekerített kerttel, csupán a közös használatú terület veszi körbe. A lakók azonban láthatóan nem hagyták parlagon ezt a zsebkendőnyi földdarabot, hanem hasznosították, mégpedig igencsak különleges módon!  Vásároljon zöldségpalántákat és díszvnövényeket kertészetemben!

Az apró veteményes kert nem csupán hasznos, a benne megtermelt zöldségek miatt, hanem esztétikus is, így látványelemként is hasznára válik a nem túl izgalmas épület tömbnek.

Ne feledje, hogy az ilyen rendezett kiskert a fentiek mellett azért is hasznos, mert a gondozott kert távol tartja a gyomokat, ráadásul számos vizsgálat is kimutatta, hogy az ápolt zöld környezet még a rosszabb hírű környékek közbiztonságát és megítélését is nagy arányban javítja.

Amennyiben Ön is lakótelepen, tömbházas övezetben lakik, lakóközösségével egyetértésben fontolja meg az ilyen, vagy a hasonló rendezett kiskert kialakítását, meglátja, szeretni fogja az eredményt!

 

Kertészetemben zöldségpalántákat, virágos dísznövényeket,

és utcafrontra ideális cserjéket, fákat is talál!

Faiskolám kínálatának megtekintéséért KATTINTSON IDE!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: zöldség palánta veteményes kert