Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Vera' cseresznye

Ár:
2.990 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-08-11

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

 

Magyar nemesítésű cseresznyefajta, mely június első felétől érik a Bigarreau Burlat fajta után körülbelül egy héttel. Gyümölcsei nagyok, tetszetősek, 25 mm átmérőjűek, 7-9 g tömegűek. A bogyó kissé nyomott, lapított gömb alakú. A gyümölcs színe bordópiros, héja fényes. Húsa középkemény, nem roppanó, édeskés-savanykás ízű. Kocsánya középhosszú és magja is közepesen nagy. Friss fogyasztásra és befőttnek is kiváló, áruminőséget képviselő fajta.

Porzópárnak (pollenadónak) alkalmas fajták: Valerij Cskalov, Bigarreau Burlat, Axel, Sándor, Annus, Petrus.

Korán termőre fordul és igen bőven terem. Fája középerős növekedésű, gömb alakú koronát nevel. Gyümölcsei nem hajlamosak a repedésre. A levélbetegségek ellen, ilyen például a blumeriellás levélfoltosság, gondos odafigyelést és rendszeres védekezést igényel.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!