Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Thuja occidentalis 'Smaragd' - Smaragd tuja

Ár:
7.290 Ft

(ejtsd: tuja okcidentálisz)

Kiszállítási méret: 60 cm - 80 cm
Kiszerelés: 7,5 literes faiskolai konténerben

Ezt a növényt földlabdás kiszerelésben jellemzően tavasszal és ősszel, időjárástól függően (+ 0 C és + 25 C fok között) lehetséges ültetni, ezen időszakokon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben. Ezen időszakokon túl, valamint az év teljes egészében ezt az örökzöldet konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter
1.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-16

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

  

 

Ön remekül döntött, ha smaragd tuját telepít kertjébe. A tuják okkal örvendenek nagy közkedveltségnek, mivel nagy díszítőértékű, pikkelylevelű örökzöld fajok, melyek nevelése, gondozása is egyszerű. Önnek leginkább arra kell ügyelnie, hogy a növény igényeit biztosítsa, mivel párás, de napfényes helyen fejlődik a legszebben.

Kertjét smaragd tujája télen is díszíteni fogja. Felhasználása sokoldalú, tehát nyíratlan sövénynek, kerítés mellé, vagy szoliternek egyaránt ajánlom.

A smaragd tuja a tuja fajták közül is kitűnik gyönyörű alakjával, és smaragdzöld színével. 5-6 méter magasra növő, hegyesedő végű, keskeny, kúp alakú fajta. Pikkelylevelei sötétzöldek, fényesek, és télen sem barnulnak.

Kedveli a jó vízáteresztő képességű, tápanyagdús talajokat, és az üde környezeti viszonyokat. A forró, aszályos nyarakat, a szárazságot rosszul tűri.

 

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 12.
Köszönöm szépen, épségben megérkeztek, már a helyükön is vannak. Nagyon szépen mutatnak, remélem mielőbb szép nagyok lesznek. A fiatalember aki hozta nagyon segítőkész volt

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő