Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Thuja occidentalis 'Malonyana' - Nyugati oszlopos tuja

Ár:
7.690 Ft

(ejtsd: tuja okcidentálisz)

Kiszállítási méret: 80 cm - 100 cm
Kiszerelés: földlabdás

Ezt a növényt földlabdás kiszerelésben jellemzően tavasszal és ősszel, időjárástól függően (+ 0 C és + 25 C fok között) lehetséges ültetni, ezen időszakokon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben. Ezen időszakokon túl, valamint az év teljes egészében ezt az örökzöldet konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter
1.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-16

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

  

 

A Malonyai tuját gróf Ambrózy István nemesítette 1913-ban. A fajta különlegessége, hogy az átlagosnál keskenyebb, karcsú, oszlopos növekedésű. Kifejlett korában a 6-8 méteres magasságot éri el, és csak 50-60 cm széles.

Örökzöld díszcserje, mely fényes, sötétzöld pikkelyleveleivel gyönyörű látványt nyújt majd az Ön kertjében, télen és nyáron egyaránt. Kerítések mellé nyíratlan sövénynek, csoportokba ültetve, vagy szoliternek egyaránt ajánlom. Ha sövénynek telepíti, célszerű 70-90 cm tőtávolságra ültetni a növényeket.

Edzett tuja fajta, de meghálálja, ha igényeinek megfelelő környezetbe ülteti. Kedveli a jó vízáteresztő képességű, közepesen kötött talajokat, a napfényt, és az üde, párás helyeket. A szárazságot rosszul tűri.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 29.
Tisztelt Megyeri Szabolcs kertészete !
Nyugati oszlopos tujákat rendeltem, 9 db-ot. Az árut kiászították 2016 március 19-én. Nagyon szép erős masszív földlabdás tujákat kaptam, elégedett vagyok vele.A kiszállítás napján szakszerűen ültettük el. Értékes
és figyelemfelkeltő,nagy szaktudású a videófelvételei ! Ezért rendeltem önöktől. Köszönöm figyelmüket.
Tisztelettel : Szuber Józsefné
5836 Dombegyház Bem utca 23

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő