Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Thuja occidentalis 'Malonyana Aurea' – Arany, oszlopos nyugati tuja

Ár:
4.990 Ft

(ejtsd: tuja okcidentálisz)

Kiszállítási méret: 20 cm - 40 cm
Kiszerelés: 3 literes faiskolai konténerben

Ezt a növényt földlabdás kiszerelésben jellemzően tavasszal és ősszel, időjárástól függően (+ 0 C és + 25 C fok között) lehetséges ültetni, ezen időszakokon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben. Ezen időszakokon túl, valamint az év teljes egészében ezt az örökzöldet konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter
2.690 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-19

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

 

 

A fajta különlegessége, hogy egész év folyamán aranysárga színű a lombozata. Az átlagosnál keskenyebb, karcsú, oszlopos növekedésű tuja fajta.

Kifejlett korában a 3-5 méter magasságot éri el, és csak 50-60 cm széles.

Örökzöld díszcserje, mely fényes, aranyló sárga pikkelyleveleivel gyönyörű látványt nyújt majd az Ön kertjében télen és nyáron egyaránt. Kerítések mellé nyíratlan sövénynek, csoportokba ültetve, vagy szoliternek egyaránt ajánlom. Ha sövénynek telepíti, célszerű 70-90 cm tőtávolságra ültetni a növényeket.

Ön bármely felhasználási lehetőség mellett dönt, mindenképp nagyon látványos lesz kertjében az arany, oszlopos nyugati tuja, sárga színű lombozatával.

Edzett tuja fajta, de meghálálja, ha igényeinek megfelelő környezetbe ülteti. Kedveli a jó vízáteresztő képességű, közepesen kötött talajokat, a napfényt, és az üde, párás helyeket. A szárazságot rosszul tűri.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!