Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Sandwich Weis' laposbarack

Ár:
2.990 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-17

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A 'Sandwich Weis' fehér húsú, erősen lapított gömbhöz hasonló formájú őszibarack fajta. A laposbarack fajtákat pogácsabaracknak, és kínai laposbaracknak is nevezik. Európába Jáva szigetéről került be. A 'Sandwich Weis' laposbarack gyümölcsének formája, halványsárga héjának piros bemosódású színe is érdekesség, és mindehhez nagyon édes, finom ízű terméseket érlelő fajta. Ha Ön különleges őszibarackfát szeretne kertjébe, ez a fajta épp megfelelő. A 'Sandwich Weis' fajta termései közepesen nagy méretűek (100-120 g), és alakjuk jellegzetesen lapított.

Fehéres húsú, magvaváló fajta, a terméshús a mag körül pirosra színeződik. Az őszibarackok nagyon édes ízűek, zamatosak, lédúsak. Július végén már szüretelhető a termés. Friss fogyasztásra kiváló. Öntermékeny fajta, így porzópár nem szükséges mellé. Nagy előnye többek között az is, hogy rendszeresen és bőven terem.

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!