Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Sandwich Gelb' laposbarack

Ár:
2.990 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
1.990 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-17

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A 'Sandwich Gelb' laposbarack főbb jellemzői:

A laposbarack fajtákat pogácsabaracknak, és kínai laposbaracknak is nevezik, mivel alakjuk lapított, pogácsához hasonló, illetve mert Kínában sok fajtáját termesztették. Európába Jáva szigetéről került be. A 'Sandwich Gelb' laposbarack gyümölcsének formája, sárga héjának élénkpiros bemosódású színe is érdekesség, és mindehhez nagyon édes, finom ízű terméseket érlelő fajta. Ha Ön különleges őszibarackfát szeretne kertjébe, ebben a fajtában sok öröme telhet majd. A 'Sandwich Gelb' fajta termései közepesen nagy méretűek (100-120 g), és alakjuk jellegzetesen lapított. Sárga húsú, magvaváló fajta, a terméshús a mag körül pirosra színeződik.

Az őszibarackok nagyon édes ízűek, zamatosak, lédúsak. Augusztus közepén már szüretelhető a termés. Friss fogyasztásra a legkiválóbb. Öntermékeny fajta, így porzópár nem szükséges mellé. Nagy előnye többek között az is, hogy rendszeresen és bőven terem.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő