Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Redhaven' őszibarack mandula alanyon

Ár:
2.990 Ft

Mandula alanyon

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
1.990 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-06-01

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

A 'Redhaven' őszibarack nagyon elterjedt a világ minden őszibarack termesztő országában, mivel kiváló tulajdonságokkal rendelkező, jó ízű gyümölcsöt termő, a környezeti tényezőkhöz nagyszerűen alkalmazkodó fajta. A termései oldalról kicsit lapítottak, gömb alakúak. Héja sárga, csíkozott, piros fedőszínnel. Jó ízű, élénk sárga húsú gyümölcsei magvaválóak, a mag körül piros színű a terméshús. Friss fogyasztásra, de akár befőzéshez, és gyümölcsjoghurt készítéshez is kiváló választás.

A mandula alanyra szemzett 'Redhaven' őszibarack kimondottan meszes, száraz talajokra való. Mivel a mandula alany befolyásolja a nemes őszibarackfa tulajdonságait, ez a fajta meszes talajokon is kiválóan fejlődik, nem fognak a levelei sárgulni, klorotikus tüneteket mutatni. Rózsaszín virágai későn, május elején nyílnak. Középerős növekedésű fa, a koronája szétterülő. Termései július végén, augusztus elején érnek. A fagytűrése egyenesen kiváló! Lisztharmatra, és tafrinás levélfodrosodásra sem túl érzékeny. Öntermékeny fajta. Rendszeresen, és igen bőven terem, ez igen előnyös tulajdonság, tehát e fajta választásával Ön mindenképp jól döntött!

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő