Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Cresthaven' őszibarack vadőszi alanyon

Ár:
2.990 Ft

Vadőszi alanyon

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
1.990 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-17

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

Nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező őszibarack fajta. A termések nagy méretűek, gömbölyűek, héja sárga, piros fedőszínnel. Zamatos, lédús, sárga húsú gyümölcsei magvaválóak, a mag körül piros színű a terméshús. Leginkább friss fogyasztásra alkalmasak. Igazi nyári csemege lehet az Ön asztalán. Ennek a fajtának a termései augusztus végén, szeptember elején szüretelhetők. A téli hidegeket jól tűri. Öntermékeny fajta. Sötétrózsaszín virágai későn, május elején nyílnak. Vadőszibarack alanyra oltott fajta, középerős növekedésű. (Alacsonyabbra nő, mint a vad alany.)

Meszes talajokra előnyösebb a mandula alanyra szemzett 'Cresthaven' fajtát választani, mivel a mandula alany jobban tűri a meszes, lúgos talajt. Az enyhén lúgos, meszes talajból a vadőszibarack alanyra szemzett nemes fajta nem tud elegendő vasat felvenni, így,- mivel a levél zöld színét adó klorofillhoz nélkülözhetetlen a vas, sárgulás (klorózis) alakul ki.

 

 

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő