Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Papaver orientale 'Victoria Luise' - Díszpipacs (rózsaszín)

Ár:
590 Ft

Kiszerelés: kertészeti konténerben
Közeg: tőzeges, magas tápanyagtartalmú virágföldkeverék.

 
Ezt az évelő növényemet az alábbi méretekben és kiszerelésekben tudja megvásárolni. A zölden világító (csak erre tud kattintani) ikonra kattintva tudja megrendelni -  a jelenleg készleten lévő - az Ön által kiválasztott méretű és kiszerelésű növényt. Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívjon Bennünket és kertészmérnök kollégáimmal a segítéségre leszünk:
 
 06-30-828-02-08 
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 20 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 20 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-02-20

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Lágyszárú évelő növény, a vadon élő pipacs és az étkezési mák rokona, bár termése nem ehető. Virága azonban nagyon hasonló, a díszpipacs virága olyan, mint a búzatáblák széléről ismert élénkpiros, kecses virágú társáé. Szürkészöld, szárnyasan karéjos levelei gyomnövényhez hasonlóak. Május-júniusban nyílik igazi ékessége, majdnem 80 cm magas virágszáron. Nagy, szürkészöld, szőrös bimbóból fejlődik ki krepp papír-szerű virága. Ennek az évelő díszpipacsnak különleges lazacrózsaszín virága van, ami magára vonzza a tekinteteket. Nem érdemes tehát titkolni más kertbarátok elől ha ilyen növénnyel rendelkezünk, ültetése olyan helyre ajánlott, ahol tavasz végétől nyár közepéig látható. Szépségét legjobban egy visszafogott hátteret adó növény, mint a buglyos fátyolvirág vagy az évelő tollborzfű. Élénk színe miatt vegyesen virágzó évelőágyásban is ott lehet a helye, zsályával vagy gyapjas tisztesfűvel kombinálva. Napos helyre ültessük, jó minőségű kerti talajt igényel. Virágzás idején kiemelten fontos a gondozása, öntözés mellett törékeny virágszálát óvatosan megtámaszthatjuk apró bambuszpálcával. Csempésszen egy csöppnyi vadságot kertjébe ezzel a virággal!


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!