Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Nectar H' őszibarack vadőszi alanyon

Ár:
2.490 Ft

Vadőszi alanyon

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

​A kajszibarack csemeték országos hiánya miatt kizárólag a korlátozott készlet erejéig.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-11-28

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A 'Nectar H' őszibarack vadőszi alanyon főbb jellemzői:

A 'Nectar H' őszibarack jó ízű gyümölcsöt érlelő, és a környezeti tényezőkhöz nagyszerűen alkalmazkodik. A nagy méretű, gömb alakú termései kicsit lapítottak. Héja sárgásfehér, sötétrózsaszín fedőszínnel. Fehér húsú gyümölcsei kiváló ízűek. Friss fogyasztásra, de akár befőzéshez, ivólé alapanyagnak is kiváló választás. Vadőszibarack alanyra oltott fajta, középerős növekedésű. (Alacsonyabbra nő, mint a vad alany.)

Meszes talajokra előnyösebb a mandula alanyra szemzett 'Nectar H' fajtát választani, mivel a mandula alany jobban tűri a meszes, lúgos talajt. Az enyhén lúgos, meszes talajból a vadőszibarack alanyra szemzett nemes fajta nem tud elegendő vasat felvenni, így,- mivel a levél zöld színét adó klorofillhoz nélkülözhetetlen a vas, sárgulás (klorózis) alakul ki. Termései augusztus elején érnek. A szállítást is jól tűri. Kiváló a fagytűrő képessége, ez a fajta egyik óriási előnye. Öntermékeny, és rendszeresen, bőségesen terem.

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő