Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Paraméterek

Érési idő: IX. hó – (Szeptember)
Gyümölcshús színe: fehér
Önbeporzó? igen
Magyarországon érés szeptember közepe

Hasznos tanácsok videóban.

'Michellini' őszibarack - Extra méretű koros őszibarack

Ár:
36.590 Ft

Ezt a fajta extra méretű gyümölcsfámat nagyméretű konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és egész évben - fagymentes időben - bármikor el tudja ültetni.

Közeg: tápdús kötött faiskolai termőtalaj

Konténeres kiszerelésű, jól begyökeresedett saját nevelésű gyümölcsfáimat egész nyáron és ősszel biztonsággal ültetheti.

Kiszerelés
K25, TK:6/8
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 50 liter Mabako szerves istállótrágya 50 liter
1.990 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

Későn, szeptember közepén érő fajta, így kiválóan alkalmas a késői őszibarackfajta választék bővítésére. Nagy méretű, lédús, finom ízű termések szüretelhetők erről a fajtáról, már az őszibarack idény végén is. A gyümölcsök héja fehér színű, pirosan csíkozott fedőszínnel. Fehér húsú, magvaváló. A mandula alanyra szemzett 'Michellini' őszibarack fajta meszes talajokra is jó választás. Meszes talajra célszerű mandula alanyra szemzett fajtát választani.

Ennek oka, hogy az enyhén lúgos, meszes talajból a vadőszibarack alanyra szemzett nemes fajta nem tud elegendő vasat felvenni, így,- mivel a levél zöld színét adó klorofillhoz nélkülözhetetlen a vas, sárgulás (klorózis) alakul ki. Viszont mandula alanyra szemzett fajtánál a klorózis veszélye nem áll fent. A téli fagyokat nehezen viseli, ezért védett helyre ültesse kertjében.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!