Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Mariska' őszibarack mandula alanyon

Ár:
6.990 Ft

Mandula alanyon

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-10

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A 'Mariska' őszibarack mandula alanyon főbb jellemzői

Rendszeresen és bőven termő fajta. Fehér húsú, lédús, jellegzetes zamatú, finom ízű őszibarackokat érlel. Már július közepétől szüretelhető, vitamindús gyümölcsöket fog biztosítani Önnek egy-egy nyári napra. A gyümölcsök héja azon az oldalon, mely több napfényt kap, piros csíkosra színeződik. Apróbb méretű, kb. 80g-os egy-egy termés, de a kiegyenlített termésmennyiség, és a lédús, harmonikus ízvilág igen nagy előny e fajta választásához. Minden évben bőségesen, és évente egyenletes terméshozamot biztosítva terem. A szárazságot nagyon jól tűri. A mandula alanyra szemzett 'Mariska' fajta kimondottan meszes, száraz talajokra való. Mivel a mandula alany befolyásolja a nemes őszibarackfa tulajdonságait, ez a fajta meszes talajokon is kiválóan fejlődik, nem fognak a levelei sárgulni, klorotikus tüneteket mutatni. A kertben elegendő, és napfényes helyet biztosítson a csemete számára, mivel erős növekedés jellemzi ezt a fajtát.

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

 

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!