Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Mariska' őszibarack mandula alanyon

Ár:
2.990 Ft

Mandula alanyon

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-01-21

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A 'Mariska' őszibarack mandula alanyon főbb jellemzői

Rendszeresen és bőven termő fajta. Fehér húsú, lédús, jellegzetes zamatú, finom ízű őszibarackokat érlel. Már július közepétől szüretelhető, vitamindús gyümölcsöket fog biztosítani Önnek egy-egy nyári napra. A gyümölcsök héja azon az oldalon, mely több napfényt kap, piros csíkosra színeződik. Apróbb méretű, kb. 80g-os egy-egy termés, de a kiegyenlített termésmennyiség, és a lédús, harmonikus ízvilág igen nagy előny e fajta választásához. Minden évben bőségesen, és évente egyenletes terméshozamot biztosítva terem. A szárazságot nagyon jól tűri. A mandula alanyra szemzett 'Mariska' fajta kimondottan meszes, száraz talajokra való. Mivel a mandula alany befolyásolja a nemes őszibarackfa tulajdonságait, ez a fajta meszes talajokon is kiválóan fejlődik, nem fognak a levelei sárgulni, klorotikus tüneteket mutatni. A kertben elegendő, és napfényes helyet biztosítson a csemete számára, mivel erős növekedés jellemzi ezt a fajtát.

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

 

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő