Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Maria Bianca' őszibarack

Ár:
4.290 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-02-17

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A 'Maria Bianca' őszibarack igen nagy méretű,-akár 140-150 g súlyú,-terméseket érlelő, zamatos, lédús gyümölcsű fajta. A termés héja krém színű, piros fedőszínnel. Magvaváló, fehér húsú fajta, a hús a mag körül pirosra színeződik. Bőven, és egyenletes terméshozammal terem, öntermékeny, tehát ha Ön ezt a fajtát választja, arra számíthat, hogy minden évben zamatos őszibarackokat fog szüretelni augusztus elején. Friss fogyasztásra, és befőzésre is kiváló,- és a szállítást is jól tűrik a 'Maria Bianca' fajta gyümölcsei. A kertben napfényes helyre telepítse, és mivel szétterülő koronát nevelő fa, ügyeljen arra is, hogy elegendő helye legyen növekedni.

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!