Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Lonicera x brownii 'Fuchsioides' – Fuksziavirágú kúszólonc

Ár:
3.990 Ft

(ejtsd: lonicéra bróvni)

Szállítási méret: 80-100 cm magas
Kiszerelés: 2 literes kertészeti konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

Függőleges felület (kerítés, pergola, apácarács, fal) összefüggő befuttatásához javasolt ültetési távolság: 50-70 cm. Tehát ez azt jelenti, hogy ha Önnek van egy 10 méter hosszú szakasza, amit szeretne befuttatni, akkor Önnek 14-20 db növényt kell elültetnie, 50-70 centiméterenként egymástól.

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
3.690 Ft / db
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.990 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Ha Ön a Lonicera x brownii 'Fuchsioides' - Fuksziavirágú kúszóloncot ülteti kertjébe, az egyik legszebb, skarlátpiros virágaival díszítő kúszólonc tulajdonosa lesz. Júniustól szeptember végéig tartó virágpompája lenyűgöző. Különleges, fuksziához hasonló alakú, piros, hosszú cső alakú, virágai gyönyörködtetnek. A virágzat alatti levelek válluknál összenőttek. A leveleivel is díszít, melyeknek színe sötétzöld, fonáka kékes-zöld színű.

Lombhullató kúszócserje. Kiváló döntés, ha Ön a pergoláját, vagy kerítését szeretné díszíteni, ugyanis nagyon dekoratív, kevés gondozást igénylő, és gyors növekedésű cserje. Csavarodó ágaival 2- 3 m-re kúszik. Dézsában is nevelhető. Hamar beborítja a kerítést, pergolát egyaránt.

Amennyiben a legkedvezőbb körülményeket szeretné biztosítani növényének, napos, jó vízellátottságú helyre ültesse! Így gyorsabban fog fejlődni és virágaival is tovább díszít majd. Alakító metszést igényel, és természetesen az elhalt, beteg részeket is el kell távolítani a cserjéről.