Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Juniperus communis 'Hibernica' - Ír oszlopos boróka

Ár:
2.990 Ft

(ejtsd: juniperusz kommunisz)

Kiszállítási méret: 30 cm - 40 cm
Kiszerelés: 3 literes kertészeti konténerben

Ezt a növényt földlabdás kiszerelésben jellemzően tavasszal és ősszel, időjárástól függően (+ 0 C és + 25 C fok között) lehetséges ültetni, ezen időszakokon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben. Ezen időszakokon túl, valamint az év teljes egészében ezt az örökzöldet konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter
2.690 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-19

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

 

A Juniperus communis 'Hibernica' - Ír oszlopos boróka főbb jellemzői

Ha van "igazi" oszlopos növény, akkor az Ír oszlopos boróka ennek nevezhető. 3-5 méter magasra is megnő, szélessége viszont csupán 20-50 centiméter, így az egyik legszebb oszlopos boróka fajták között említhető. Tömött, oszlopos habitusú örökzöldről beszélünk, mely kevés gondot fog Önnek okozni.
Kedveli a napos helyeket, szárazságtűrő képessége kimagasló. Lassú növekedését kárpótolja esztétikus megjelenése. Szoliternek, kővázákba és akár sírokra is ültethető. Szürkészöld színű, kissé szúrós tűlevelei és kecses alakja sok-sok helyen megfelelően fog mutatni. 

Rendeljen Ön is Juniperus communis 'Hibernica' - Ír oszlopos boróka terméket

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!