Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hydrangea paniculata 'Tardiva' – Bugás hortenzia

Ár:
4.990 Ft

(ejtsd: hidrangéa pánikuláta)

Szállítási méret: évszaktól függően 20-60 cm magas
Kiszerelés: 2-5 literes kertészeti konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Ha Ön különleges, és látványos virágzatú cserjét szeretne kertjébe, feltétlenül ajánlom, hogy Hydrangea paniculata 'Tardiva' bugás hortenziát telepítsen. A Hydrangea paniculata 'Tardiva' bugás hortenzia fajta különlegessége a kecses, hosszúkás kúp alakú, laza bugát alkotó fehér-zöldesfehér virágzat.

A laza, nagy méretű virágzatokat az egyéves hajtásokon hozza, ezért kora tavasszal erősen vissza kell metszeni. Így Ön elősegítheti bugás hortenziája bőséges virágzását. Lombhullató díszcserje, mely júliustól késő őszig hozza gyönyörű, fehér virágait. Még a száradó virágoknak is van díszítőértékük, a késő őszi időszakban is, épp akkor, amikor már kopárrá válik a kert.

Mivel nagy tűrőképességű cserje, és a fagytűrő képessége is kiváló, nevelése egyszerű feladat. A bugás hortenzia kedveli a jó vízgazdálkodású talajt. Kertjében napos, vagy félárnyékos helyre ültesse, így fog a legszebben fejlődni bugás hortenziája.

Nagyon dekoratív növény, ezért leginkább szoliternek ajánlom. Gyönyörű látványt nyújt csoportosan ültetve is, és látványos virágzó sövény lehet például kerítés mellé telepítve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!