Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hydrangea paniculata 'Polestar' – Fehér-rózsaszín bugás hortenzia

Ár:
6.990 Ft

(ejtsd: hidrangéa pánikuláta)

Szállítási méret: évszaktól függően 20-60 cm magas
Kiszerelés: 1-5 literes kertészeti konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Ha Ön a Hydrangea paniculata 'Polestar' fehér-rózsaszín bugás hortenziát választja, igazi hortenziakülönlegességre fog szert tenni. Ön kiválóan dönt, különösen akkor, ha kompakt, rendkívül alacsonyra növő, nagy méretű cserépben is nevelhető dekoratív díszcserjét szeretne.

A Hortenzia paniculata 'Polestar' fehér-rózsaszín bugás hortenzia fajta igazi különlegesség, magassága mindössze 40-60 cm, és a virágpompája nagyon látványos. Az Ön nagyobb anyagi befektetése vissza fog térülni a bugás hortenziája nyári virágdísze által. Sok örömöt okoz majd Önnek, ha cserjéjét balkonra, vagy teraszra szeretné elhelyezni, illetve ha kertjének kicsi az alapterülete. A fajta előnyös tulajdonsága az is, hogy már júniustól virágozni kezd, és virágaival egészen őszig gyönyörködtetni fogja Önt. Dekoratív virágzatai kezdetben fehérek, majd rózsaszínűek. Az elszáradt virágokkal is díszít. A virágzatok apró, termékeny, és nagyobb méretű meddő virágokat egyaránt tartalmaznak.

A bugás hortenzia nevelése egyszerű, mivel fagyokra nem érzékeny, télálló. A szennyezett városi levegőt is nagyszerűen tűri, ezáltal napfényes nagyvárosi balkonokra, erkélyekre is ajánlom. Enyhén savanyú talajt igényel. A kertben napfényes, vagy félárnyékos területre ültesse.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!