Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

gyümölcs

2019. 09. 12. 08:45:13

Íme a legnépszerűbb gyümölcs tartósási praktikák!

Az ősz már a küszöbön van, egyre több az olyan reggel, amikor az ember arcát már nem a napsugarak simogatják, hanem sokkal inkább a csípős időjárás ébreszt fel. Egyre kevesebb gyümölcs terem a fákon, így ha szeretné a nyár ízeit a tél kellős közepén is érezni, itt az ideje a tartósításnak! Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem Önnek a legnépszerűbb és legegyszerűbb praktikákat a lekvárfőzéstől az aszalásig.

2018. 07. 03. 00:00:00

Finom gyümölcsöt ad és kevés gondozást igényel: a szilvafa

Sokan nem tudják, de a szilvafa azon ritka gyümölcsfák egyike, amelyek tökéletesen érzik magukat a magyar időjárási körülmények között. Így az Ön kertjében is jó helye lesz. Tudjon meg többet, kattintson a cikkre.

2018. 06. 03. 11:38:55

Mik az ország kedvenc gyümölcsei?

A Központi Statisztikai Hivatal érdekes, sőt kifejezetten izgalmas statisztikát közölt a hazai gyümölcstermesztésről. Lefordítottam Önnek a száraz adatokat, és megpróbáltam értékes tanulságokat is levonni a vizsgálat eredményéből! Olvassa el cikkemet!