Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Eleocharis acicularis – Fonalas csetkáka

1.690 Ft
Menny.:db

(ejtsd: éléokárisz akikulárisz)

Jellemző cserépméret: 9 cm átmérőjű

Vízinövényeimet egész évben megrendelheti.

Kiszállítás áprilistól - decemberig.

Széles fajtaválasztékkal állok Kedves Vizinövény barát vásárlóim rendelkezésére.
 

Az Eleocharis acicularis ideális választás azok számára, akik természetes megjelenésű, könnyen gondozható akváriumi növényt keresnek. Szépen terjed és könnyen kezelhető, ezáltal kiválóan alkalmas az akváriumok és vízi kertek aljának befedésére.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

Az Eleocharis acicularis – Fonalas csetkáka főbb jellemzői:

Az Eleocharis acicularis, közismert nevén a fonalas csetkáka, egy apró, vízparti növény, amely elsősorban akváriumokban és tavakban található meg. Ez a fajta különösen népszerű az akvaristák és a vízi kertészek körében, mivel szép zöld szőnyeget képez, ami ideális aljzat a halaknak és más vízi élőlényeknek.

Általában csak néhány centiméter magasra nő, bár bizonyos körülmények között elérheti az 10-15 centiméteres magasságot is. Apró méretével tökéletesen alkalmas kisebb akváriumokba vagy vízi tájképekbe való beilleszkedésre.

A fonalas csetkáka közepes fényigényű növény. A megfelelő növekedéshez elegendő fényre van szüksége, különösen akváriumi környezetben, ahol a mesterséges világítás gyakran szükséges. Természetesen vízben élő növény, így állandó víz alatti elhelyezést igényel. Jól alkalmazkodik a különböző vízkeménységi és pH-értékekhez, de a tiszta és szűrt víz elősegíti egészséges növekedését.
Finom, tápanyagban gazdag iszap vagy akváriumi aljzat ideális számára. Jó vízelvezetéssel rendelkező talaj segít megelőzni a gyökerek rothadását.

Amennyiben vízpari díszfákat szeretne rendelni, kattintson ide.

Paraméterek

Ajánlott vízmélység 0-10 cm

Videók