Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Dendranthema koreanum (x) 'Hebe'

1.590 Ft
Menny.:db

(ejtsd: dendratéma kóreánum)

Kiszerelés: 14 cm átmérőjű konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék
Egész évben ültethető!

Talajtakarás és gyönyörű virágágyás kialakításához ebből a növényből: - tövet ültessen négyzetméterenként.
 

A Dendranthema koreanum 'Hebe' egy különleges krizantém fajta, melynek virágai és megjelenése lenyűgöző és díszítő elemként szolgálnak kertjében.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

A Dendranthema koreanum (x) 'Hebe' főbb jellemzői:

A Dendranthema koreanum 'Hebe', más néven Koreai Krizantém, egy évelő növény, amely a krizantémok (Chrysanthemum) nemzetségébe tartozik. Ez a fajta különösen népszerű a kertészetben a látványos virágai és ellenálló képessége miatt.

A virágok általában nagyok és feltűnőek, halványrózsaszínek. A virágok sűrűn helyezkednek el a növényen, és a késő nyártól az őszig tartó virágzást biztosítanak. 

Jól alkalmazkodik a különböző talajtípusokhoz, de a jól lecsapolt, tápanyagdús talajt részesíti előnyben. A legjobban teljes napsütésben fejlődik, de elviseli a részleges árnyékot is.

A Dendranthema koreanum 'Hebe' ideális választás azok számára, akik egy dekoratív, hosszan virágzó és viszonylag könnyen gondozható növényt keresnek. A virágai nemcsak szépek, hanem hosszú ideig tartóak is, így hónapokon át díszíthetik a kertet vagy a tájat.

Fontos tudni:
Kifejlett magassága: 30-60 cm
Fényigény: Közepes
Vízigény: Közepes