Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

babérmeggy

babérmeggy

2019. 05. 05. 08:09:55

Egy birtok akkor az igazi, ha ezer arca van. A babérmeggy pontosan ebben remek választás, minek okán megtalálhatja benne a visszafogott szépséget, valamint a könnyed eleganciát egyaránt. Egy ilyen cserjének pedig melyik kertben ne lenne helye? Kattintson cikkemre és ismerje meg a babérmeggy évszakonkénti arcait.

2019. 04. 30. 09:45:12

A babérmeggy a Balkán-félszigetről származó, örökzöld, akár fává is megnövő növényfaj. A növény díszítő értéke kettős célú: örökzöld lombozatában egész évben gyönyörködhetünk, virágzáskor pedig a fürtökben nyíló, fehér virágait csodálhatjuk. Ismerkedjen meg a két legfontosabb betegségével, és azok kezelésével a cikkemre kattintva.

2019. 01. 06. 14:21:56

Ilyenkor télen kifejezetten fontos az örökzöldek jelenléte, hiszen az ember lelkének mindig szüksége van egy kis élettel teli zöld színre, amit megcsodálhat, amikor kilép a kertjébe. Milyen örökzöldek jöhetnek szóba? Kattintson a cikkre, és lépjen be az örökzöldek birodalmába.

2018. 10. 14. 08:22:00

Ha van olyan cserje, amely alkalmas tömött, átláthatatlan sövény létrehozására, mely elrejti a birtokát a kíváncsi szemek elől, az a babérmeggy. Ha most egy piros gyümölcsökkel teli sövény jelent meg a lelki szemei előtt, akkor Önt is megtévesztette ennek az örökzöldnek az elnevezése, ugyanis köze sincs a meggyfához. Számos pozitív tulajdonságának köszönhetően azonban nagyon hamar beleszeret majd ez az elegáns, ugyanakkor visszafogott és praktikus díszcserjébe. Hogy lehet egy sövény jobb a kerítésnél?

2018. 07. 25. 00:00:00
Ha valaki babérmeggyet ültet a kertjébe, egyrészt egy csodásan keretezett, ízlésesen körbekerített telket álmodhat meg magának, ráadásul a kíváncsi szemek elől is elrejtheti az udvart. Bemutatom Önnek a babérmeggyet!
2017. 10. 07. 11:04:00

A babérmeggy (Prunus laurocerasus) minden feltűnést kerülve, a háttérben meghúzódva illeszkedik bele a kert világába, így mindenképpen érdemes közelebbről is megismerkedni vele, mert alig akad olyan kert, ahol ne jönne jól ez a hálás cserje.

2014. 11. 07. 09:59:00

Novemberben a kerti szezon már leáldozóban van, a legtöbben ilyenkor már az utolsó simításokat végzik odakint a téli leállás előtt, azonban az elszántabb kertbarátok még mindig találhatnak ültetnivalót.